Najboljša brezplačna spletna knjižnica

Simon in Skokec

FORMAT: PDF EPUB MOBI
DATUM IZDAJE: 2017
VELIKOST NA DATOTEKO: 7,95
ISBN: 978-961-6936-71-2
JEZIK: SLOVENŠČINA
AVTOR: Margaret Wild
CENA: BREZPLAČNO

Najboljši Simon in Skokec pdf, ki ga boste našli tukaj

Opis:

Odkar je bil Skokec poskočen pasji mladiček, sta s Simonom vse počela skupaj. Nekega dne pa se zgodi nekaj nepredstavljivega. Ko se Simon vrne domov iz šole, Skokca ni tam, da bi ga pozdravil. Skokca ne bo nikoli več, a Simon ni pripravljen, da bi ga izpustil.Zgodba nežno prikazuje moč podpore, ki jo ima ljubezen ob pretresu in žalosti.

...edstavljivega. Ko se Simon vrne domov iz šole, Skokca ni tam, da bi ga pozdravil ... Simon in Skokec; Harry and Hopper :: COBISS+ ... . Skokca ne bo nikoli več, a Simon ni pripravljen, da bi ga izpustil. Zgodba nežno prikazuje moč podpore, ki jo ima ljubezen ob pretresu in žalosti.

Simon in Skokec. Wild, Margaret. Vrsta gradiva - slikanica ; za šolske otroke (5-10 let) Založništvo in izdelava - Hoče : Skrivnost, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-6936-71-2 COBISS.SI-ID - 288456704 Išči dalje. Avtor ... Simon in Skokec; Harry and Hopper Odka ... Založba Skrivnost - Knjige za otroke, slovarji za otroke ... ... .SI-ID - 288456704 Išči dalje. Avtor ... Simon in Skokec; Harry and Hopper Odkar je bil Skokec poskočen pasji mladiček, sta s Simonom vse počela skupaj. Nekega dne pa se zgodi nekaj nepredstavljivega. Ko se Simon vrne domov iz šole, Skokca ni tam, da bi ga pozdravil. Skokca ne bo nikoli več, a Simon ni pripravljen, da bi ga izpustil. Zgodba nežno prikazuje moč podpore, ki jo ima ljubezen ob pretresu in žal...